Електромаш-България ООД е основана през 1993 г. със седалище и адрес на управление гр. Варна. През годините се превръща във водещ доставчик на водни помпи и оборудване за помпени съоръжения – разполагаме с голямо разнообразие от потопяеми помпи за сондажи с всякакви диаметри, потопяеми дренажни помпи, помпи за сух монтаж от всякакъв тип, центробежни помпи, самозасмукващи помпи, циркулационни помпи. Разширителни съдове EDS Global с гаранция 5 години, ВиК фитинги, автоматика, периферни устройства. Инвертори, соларни помпи и др.

Ние сме официален дилър на GAMAK –най-крупният производител на монофазни и трифазни електродвигатели за обща употреба в Турция, с клас на ефективност IE1 ,IE2, IE3 , както и взривозащитени електродвигатели, сертифицирани с АТЕХ, изготвени за спецификите на европейския пазар и притежаващи нужните удостоверения за качество.

Предлагаме и червячни редуктори с различни големини и предавателни отношения за намаляне на оборотите на електродвигателите според индивидуалните потребности на клиентите.

Разполагаме с магазин и мострена зала във Варна, където е разположена и складовата ни база, осигуряваща целогодишно наличие на гамата ни от артикули, а изградената ни широка дистрибуторска мрежа позволява обслужване на клиентите ни във всяка точка на страната.

Целта ни е да предоставим комплексно обслужване на нашите клиенти, като специалистите ни са готови да дадат квалифицирани консултации по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

© 2022 All Rights Reserved.