За нас

 

НОВ ПРОДУКТ!!! Соларни сондажни помпи. Мощност 750 W, DC 90 V, Напор макс- 72м, Дебит макс- 4200 л/ч. Захранва се чрез 4 бр. соларни панели 270W. 

ЦЕНА НА КОМПЛЕКТА -  1500 лв с ДДС !!!

DC защита от претоварване и против сух ход - 150 лв с ДДС 

 

НОВ ПРОДУКТ !!! Предлагаме на нашите клиенти и сондажни тръби- фабрично нарязани и плътни. Диаметър 125мм и 140мм на 4м дължина. Лабораторно изпитани за 100м дълбочина. Количества на склад.

 

ПОРАДИ ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ БИХМЕ ЖЕЛАЛИ ДА ИНФОРМИРАМЕ ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, ЧЕ РАБОТИМ НОРМАЛНО С ПРЕПОРЪКА ПОРЪЧКИТЕ ДА СЕ ДАВАТ ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ E-MAIL: , 0898629785, 0896607894, 0894503182

Електромаш-България ООД е основана през 1993 г. със седалище и адрес на управление гр. Варна. През годините се превръща във водещ доставчик на водни помпи и оборудване за помпени съоръжения – разполагаме с голямо разнообразие от потопяеми помпи за сондажи с всякакви диаметри, потопяеми дренажни помпи, помпи за сух монтаж от всякакъв тип. В сайта може да се запознаете с цени на предлаганите помпи.

НОВИ ПРОДУКТИ!

 Мини хидрофори - изключително компактни, могат да се монтират там, където това е невъзможно за стандартна хидрофорна система.

Фекални помпи с нож -  подходящи за изпомпване на фекални и отпадни води.Снабдени с нож, който с лекота нарязва текстил, тъкани, ръкавици, въжета и др.Дренажни помпи- нови модели, компактини и икономични, предназначени за отводняване на мазета, изпразване на резервоари и др.

Периферни сондажни помпи с диаметър 75 мм- Подходящи за за тесни сондажи с вътрешен диаметър 100 мм.

Дървообработваща машина УБДН 6М Комбинирано дървообработващо устройство с шест операции за битово ползване.

Защитни табла без датчици -  лесни за експлоатация програмиращи защитни устройства за директен старт на ел. двигатели за обща употреба, за помпи, фуражомелки, циркуляри, комресори и др. устройства. Осигуряват защита от сух ход, претоварване на ел. двигателя, ниско напрежение в захранващата мрежа и др.

Едно от най-добре разработените звена в нашата дейност е доставката на широка гама от монофазни и трифазни електродвигатели за обща употреба с клас на ефективност IE1 и IE2, както и взривозащитени електродвигатели, сертифицирани с АТЕХ, изготвени за спецификите на европейския пазар и притежаващи нужните удостоверения за качество.

 Предлагаме и червячни редуктори с различни големини и предавателни отношения за регулиране на оборотите на електродвигателите според индивидуалните потребности на клиентите.

Разполагаме с магазин и мострена зала във Варна, където е разположена и складовата ни база, осигуряваща целогодишно наличие на гамата ни от артикули, а изградената ни широка дистрибуторска мрежа позволява обслужване на клиентите ни във всяка точка на страната.

Целта ни е да предоставим комплексно обслужване на нашите клиенти, като специалистите ни са готови да дадат квалифицирани консултации по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.